انتصاب مسؤل جدید حوزه عمران در واحد رباط کریم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا اردشیر سنایی سرپرست واحد رباط کریم امروز طی حکمی  مسئول  جديد  عمران واحد را منصوب و از زحمات مسئول سابق عمران واحد تقدیر بعمل آورد.
در این حکم مهندس عمار سفیداری از اعضای هیأت علمی گروه شهرسازی واحد رباط کریم بعنوان مسؤول عمران واحد رباط کریم معرفی و از زحمات مهندس حامد مقدم  تقدیر و تشکر گردید. در جلسه تكريم و معارفه  مقدم گزارشی از روند پیشرفت پروژه های عمرانی در سه سال گذشته ارائه نمود و خود را همچنان در خدمت دانشگاه دانست و از آمادگی خود برای کمک به مسؤول جدید سخن گفت. عمار سفیداری نیز با تشکر از حسن اعتماد دکتر سنایی در انتخاب خود گفت: امیدوارم با یاری خداوند متعال و کمک همه دوستان در موفقیت و سربلندی هرچه بیشتر واحد رباط کریم و دانشگاه آزاد اسلامی گامی موثر بردارم. در پایان نیز رئیس و اعضای هیئت رئیسه برای هر دو نفر آرزوی موفقیت نمودند.