اطلاعیه انواع وام های نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

شرایط استفاده از تسهیلات بانک رسالت و مهر قرض الحسنه ایران دانشگاه آزاد اسلامی
ثبت نام دانشجویان متقاضی در بخش صندوق رفاه دانشجویان سامانه ساجد می باشد.
به اطلاع دانشجویان محترم میرساند شرایط استفاده از تسهیلات بانک رسالت و مهر قرض الحسنه ایران دانشگاه آزاد اسلامی به شرح ذیل می باشد:
    ثبت نام دانشجویان متقاضی در بخش صندوق رفاه دانشجویان سامانه ساجد می باشد.
1. دراین دستورالعمل آمده است که تسهیلات قرض الحسنه بانکی از طریق ثبت نام در سامانه sajed.iau.ir  توسط دانشجو وپس از طی تشریفات اداری و قانونی به حساب شهریه دانشجویان  واریز می گردد .
2. دانشجویان می توانند کلیه روند اجرایی تا دریافت تسهیلات را از طریق سامانه مذکور پیگیری و مشاهده نمایند  .
3. کلیه مراحل تکمیل پرونده افتتاح حساب و ارائه تضمین مربوطه می بایست توسط دانشجوی واجد شرایط انجام پذیرد .
4. مدت زمان باز پرداخت تسهیلات 24 الی 30 ماهه با کارمزد 3% بانک مهر ایران و 2% بانک رسالت میباشد .
5. جهت دریافت وام بانک رسالت داشتن دسته چک صیادی برای دانشجو یا ضامن دانشجو الزامی میباشد .
______________
سایر وامها از محل بانکها از سامانه ساجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رباط کریم
بانک مهر قرض الحسنه ایران با کارمزد 3% 2 یا 3 ساله باز پرداخت اقساط
بانک رسالت اگر دانشجو خود چک صیادی (جدید )داشته با شد نیازی به ضامن نمیباشد در غیر اینصورت ضامن نیاز هست با کارمزد 2% باز پرداخت اقساط 2 ساله( درضمن دانشجویان گرامی می توانند در سامانه ساجد دانشگاه آزاد اسلامی درخواست داده و پس از تایید واحد وسازمان کسانی که بانک مهر قرض الحسنه را انتخاب نمود ه اند باید به نزدیکترین بانک قرض الحسنه نزدیک محل زندگی یا محل کار مراجعه نمایند . وکسانی که بانک رسالت را انتخاب نموده باید بعداز مصوبه واحد وسازمان به آدرس ( تهران اشرفی اصفهانی حد فاصل جلال آل احمد و مرزداران نبش خ عرب حسینی پلاک 53 طبقه سوم واحد 10 آقای زنجانی مراجعه نمایند اگر تعداد اندک باشد در غیر اینصورت اگر تعداد زیاد باشد باید برای تکمیل پرونده با شماره تماس 02156733126 داخلی 1098 تماس حاصل نمایند تا راهنمایی گردند .در مورد بانک ملی دانشجویان در سامانه ساجد دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام نموده وپس از تایید واحد وسازمان اسامی تقاضا کنندگان توسط سازمان نوشته و برای واحد ارسال نموده واحد هم با دانشجویانی که وام بانک ملی را درخواست داده اند تماس حاصل نموده وکپی مدارک را به دانشجو داده وسپس دانشجو به بانکی که سازمان معرفی نموده مراجعه میکنند این وام با کار مزد 10% با بازپرداخت 5 ساله به متقاضیان پرداخت میشود .