نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم 99-98 به صورت آنلاین

دانشجویان گرامی؛
با توجه به مجازی شدن امتحانات پایان ترم نیمسال تحصیلی 98 - 99، جهت ورود و حضور در امتحانات آنلاین لطفا دستورالعمل و راهنماهای ذیل را با دقت مطالعه نمایید.

دانشجویان محترم می بایست از تاریخ 31 خرداد ماه 99 با توجه به برنامه  امتحانی  خود که هم اکنون میتواندد از پروفایل دانشجویی خود اخذ نمایند ، در امتحان به صورت غیر حضور به روش زیر شرکت نمایند.

مراحل ورود به سامانه سیدا امتحانات غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رباط کریم :

1- لینک  ورود به سامانه سیدا دانشگاه ( کلیک کنید )

2 - ورود به صفحه شخصی دانشجویی با استفاده از نام کاربری(شماره دانشجویی) و رمز عبور(شماره شناسنامه)، در صورت عدم  ورود حتما با پشتیبانان تماس بگیرید.

3 - انتخاب گزینه " آزمون آنلاین" از منوی سمت راست صفحه

4 - مشاهده لیست دروس ترمی دانشجو و تاریخ و ساعت آزمون هر درس

5 - انتخاب گزینه " شروع آزمون " در بازه زمانی ساعت و تاریخ تعیین شده

6 - مشاهده جزئیات آزمونی ( نام درس ، تعداد سوال ، مدت زمان و ... ) در صفحه " اطلاعات آزمون "

7 - ورود به صفحه آزمون و پاسخ به سوالات امتحان یکی پس از دیگری

در خصوص روند آزمون آنلاین 2 نکته باید ذکر شود 1- مدت زمان امتحان در ابتدای آغاز آزمون اعلام می شود و دانشجویان باید حتما در مهلت ارائه شده به سوالات پاسخ دهند. این زمان برای کل آزمون مد نظر خواهد بود.
دومین نکته این است که در صورت ثبت نهایی پاسخ یک سوال و انتخاب گزینه سوال بعدی امکان ویرایش پاسخ سوال قبل وجود ندارد . در واقع سوالات بصورت تکی قابل رویت و پاسخگویی خواهند بود.

دانلود راهنمای تصویری شرکت در آزمون آنلاین سیدا(سامانه پروفایل دانشجویی)

دانلود راهنمای تصویری پاسخگویی به سوالات تشریحی و تستی

دانلود راهنمای تصویری شرکت در آزمون آنلاین سیدا ( از طریق موبایل)

دانلود فایل پاسخ نامه

شماره تلفن پشتیبانهای امتحانات مجازی :

مسئول انفورماتیک ( آقای جعفری ) : 09128280549 ( واتس آپ و تلگرام )  و 56887938-021

مسئول آموزش ( خانم رسولی ) : 09397250787 و 56887901 الی 3 -( داخلی 314 )

مسئول امتحانات ( خانم رشیدی ) : 56887901 الی 3 ( داخلی 314)  , تلفن 56887986-021

ان شالله به کمک خداوند همگی در امتحانات خود موفق باشید.