آغاز برگزاری کلاس های مجازی در واحد رباط کریم

به اطلاع دانشجویان و اساتید محترم می رساند از روز شنبه مورخ 24/12/98 کلاس های مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رباط کریم برگزار می گردد. تاریخ و ساعت برگزاری کلاس دقیقا بر طبق ساعت کلاسبندی و انتخاب واحد هر دانشجو می باشد.

لینک ورو به کلاس های مجازی

بعد از ورود به سایت مذکور از روی نقشه وارد استان تهران شده و واحد رباط کریم را نتخاب نمایید.

اساتید محترم برای ورود به کلاس از کد ملي به عنوان کد کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور استفاده نمایند.

دانشجویان عزیز برای ورود از شماره دانشجوئی به عنوان کد کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور استفاده نمایند.

لینک راهنما، فیلم ها و فایل های آموزشی و نرم افزار های مورد نیاز جهت ورود به کلاس مجازی

در صورتیکه فایل adobe flash  در سایت مذکور اجرا نشد از لینک زیر دانلود و اجرا نمایید. توجه داشته باشید در زمان نصب میبایست حتما fire fox بسته باشد

Adobe Flash Player

الزامات سخت افزاری سیستم های کامپیوتری :

سیستم یا لپ تاپ جهت ارتباط با نرم افزار ها

اینترنت پایدار با سرعت 2Mbs

هدست جهت شنیدن و صحبت در کلاس

فایل آموزشی اساتید جهت ورود به کلاس

فایل آموزشی دانشجویان جهت ورود به کلاس

شماره تماس پشتیبانان فنی :

خواهشمند است قبل تماس با پشتیبانان مطالب بالا را با دقت مطالعه فرمایید و در صورت بروز مشکل تماس بگیرید

شماره تماس دانشگاه : 3الی 56887901-021