فراخوان ثبت نام و انتخابات انجمن های علمی دانشجویي

وجود گروه ها و تشکل های مختلف یکی از مهم ترین امکاناتی است که محیط دانشگاه در اختیار دانشجویان قرار می دهد.هر فرد با توجه به علاقه و سلیقه اش می تواند عضو این گروه ها شود یا به هر میزانی که می خواهد در آن فعالیت داشته باشد.همکاری با این گروه ها،تجربه های مفید و ارزشمندی را در اختیار شما می گذارد و باعث می شود با افرادی که تفکرات مشترکی با شما دارند آشنا شوید و علاوه بر این ها،بعد ها جزو بهترین خاطرات دوران دانشجویی شما به حساب می آید.

انجمن علمی دانشجویی  یکی از این تشکل هاست که فعالیت های فوق برنامه ای که سمت و سوی علمی دارند را برگزار می کند.کارهایی از قبیل بازدیدهای علمی ،شرکت در نمایشگاه ها و همایش ها ،برگزاری کلاس های آموزشی،برگزاری جشنواره ها و مسابقات علمی،برگزاری مراسم های مناسبتی زیر نظر انجمن علمی می باشند.

جهت اطلاع بیشتر می‌توانید به دفتر پژوهش واحد رباط کریم - سرکارخانم فتحی مراجعه فرمایید یا با داخلی 405 تماس بگیرید.