تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حادثه مصیبت‌ بار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

امام خامنه ای:

حادثه‌ مصیبت‌ بار دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات دردآور است

امام خامنه‌ای در پیامی حادثه مصیبت‌بار درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات را تسلیت گفتند.

در پی وقوع حادثه برای اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران که به جان باختن و جراحت تعدادی از دانشجویان انجامید، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی این حادثه‌ی مصیبت‌بار و دردآور را تسلیت گفتند.

متن  پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسمه تعالی

حادثه مصیبت‌بار امروز که به درگذشت هشت نفر از دانشجویان عزیز و زخمی شدن تعدادی دیگر انجامید بسیار دردآور و تأسف‌بار است. اینجانب ضمن ابراز همدردی با مصیبت‌دیدگان و عموم جامعه‌ دانشگاهی، به همه‌ بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می‌کنم و شفای مجروحان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم و از خداوند صبر و اجر برای خانواده‌های داغدار طلب می‌کنم.

سیّدعلی خامنه‌ای