دانشگاه ها در توسعه اقتصاد دانش بنیان دولت را یاری دهند/معارفه رییس پژوهشگاه دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر میرزاده گفت: پس از برجام زمینه حل مشکلات اقتصادی و رونق اقتصادی بیشتر در کشور فراهم شده، به همین سبب همه نهادها و ارگانها خصوصا دانشگاه ها باید کوشش کنند در حوزه کاری خود حرکت های رو به جلو داشته و دولت را در تحقق اقتصاد دانش بنیان یاری دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در ابتدای جلسه هیات رییسه ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید باهنر و رجایی گفت: فرارسیدن هفته دولت را به دولتمردان خدمتگزار تبریگ می گوییم و به نظر می رسد دولت دکتر روحانی طی مدت سه سالی که از عمر آن می گذرد در بسیاری ابعاد اجتماعی، بین المللی و سیاسی و اقتصادی موفق عمل کرده است. همه ما به خاطر داریم در ابتدای فعالیت دولت نرخ تورم 40 درصد بود این در حالی است که این میزان اکنون تک رقمی شده است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: رشد ناخالص ملی نیز در آن زمان منفی 6 درصد بود که با سیاست های دولت طی سه سال گذشته به 5 درصد رسیده است و این در حالی است که قیمت نفت نسبت به دوره های گذشته به شدت کاهش یافته است.
وی با اشاره به پروژه ها و طرح های بزرگ ملی که توسط دولت در دست اقدام است، گفت: یکی از کوچکترین طرح های زیست محیطی که توسط دولت به ثمر رسید، طرح احیای دریاچه ارومیه بود که دولت موفق شد این دریاچه را از مرگ حتمی نجات داده و یا اقداماتی که در حوزه سلامت انجام داد باعث بوجود آمدن یک آرامش نسبی در مردم شده است.