اطلاعیه مهم امور مالی در خصوص دانشجویان بدهکار

با سلام و احترام؛
حسب برنامه ریزی صورت گرفته در خصوص مساعدت با دانشجویانی که به دلایلی در زمان انتخاب واحد پرداخت بخشی از شهریه را انجام و درخواست مهلت پرداخت داشتند، مقرر شد پرداخت مابقی شهریه را در طول ترم تحصیلی انجام دهند، بر این اساس مکانیزم شیوه کنترل و ورود دانشجویان با بدهکاری شهریه و یا اقساط معوق به سامانه آموزش الکترونیکی و نیز محدودیت در شرکت در کلاس ها و نیز امتحانات به شرح ذیل بحضورتان ایفاد می گردد. خواهشمند است دستور فرمایید با توجه به اهمیت موضوع برنامه ریزی لازم در این خصوص مطابق با زمانبندی  اعلامی صورت پذیرد.

- از روز شنبه 1 آبان ماه  فرایند آگاه رسانی و اطلاع رسانی بصورت متمرکز در سامانه آموزش الکترونیکی (وادانا/دان/...) برای دانشجویان با بدهی شهریه صورت می پذیرد.
- از تاریخ 16 آبان ماه محدودیت عدم شرکت دانشجو در کلاس های الکترونیکی (و یا امتحانات میان ترم حسب درخواست واحد به وادانا/دان) صورت می پذیرد.
- لازم است واحد های استان تمهیدات لازم در حوزه مالی واحد دانشگاهی برای مراجعات حضوری دانشجویان صورت پذیرد و یا اطلاع رسانی و اعلام شماره تماس های حوزه مالی برای پاسخگویی و راهنمایی دانشجویان در صفحه اول سایت واحد، شبکه های اجتماعی واحد، و روابط عمومی واحد برنامه ریزی شود.
- هماهنگی نماینده فناوری اطلاعات واحد دانشگاهی با مجموعه وادانا و دان در این خصوص نیز الزامی می باشد.
- تمهیدات لازم برای در اختیار قراردادن یک پنل مجزا (توسط وادانا و دان) به نماینده حوزه فناوری اطلاعات واحد دانشگاهی برای کنترل/ارایه مجوز لحظه ای برای ورود دانشجو به سامانه آموزش الکترونیکی در حال برنامه ریزی می باشد.

شماره تلفنهای امور مالی دانشگاه : 02156887902 الی 3 و داخلی های 240 و 312